Over ons

Over Restinn

Wij ontdekten de ideale vakantie voor mensen van nu. We bedachten het luxe hotelhuisje, een vrijstaande driesterren-hotelkamer. Daarmee staan we garant voor een topverblijf.

  • een ontspannen en actieve vakantie
  • midden in de natuur
  • ’s avonds comfortabel slapen

Onze hotelhuisjes staan in kleine groepjes op de mooiste en rustigste plekjes van ons land. Luxe buitenleven dus, zonder het gedoe en het gedrang van een camping of een bungalowpark.

Luxe overnachten in het mooiste Nederland

Een Restinn-locatie ligt altijd vlakbij de mooiste fiets- en wandelroutes. Met buitenactiviteiten als zeilen, paardrijden en kanovaren, en culturele bestemmingen zoals musea en historische attracties dicht in de buurt.

Voor bijzondere overnachtingen hoef je dus niet ver van huis. Je vindt ons vlakbij in:

  • West-Friesland
  • Noord-Brabant
  • Groningen en Drenthe

Unieke formule
Mensen willen in hun vakantie nog wel de buitenervaring, maar met meer comfort en luxe dan op de camping. Daarom bedacht Herman Schepers de Restinn-formule: speciaal ontworpen hotelhuisjes op prachtige gastvrije locaties mét ontbijtmogelijkheid.

Landelijke locaties
De eerste vijf locaties kregen een plek aan de Westfriese Omringdijk. Dat is een fietspad en wandelroute van 126 kilometer langs oer-Hollands natuurschoon mét gelegenheid voor culturele en historische uitstapjes.Al snel vonden we meer van zulke plekjes: in Noord-Brabant, Drenthe en Groningen.

Gerieflijke hotelhuisjes
Architect Henri Leloup tekende persoonlijk voor ons exclusieve driesterrenhotelhuisje. Restinn vakantiewoningen zijn zo ontworpen dat ze de schoonheid van het landschap volop laten binnenkomen, terwijl het binnen heerlijk toeven is.

2002
Eerste huisje in Aartswoud
2002
2004
Drie extra locaties: Warmerhuizen, Oosterleek en Medemblik
2004
2006
In totaal 24 huisjes
2006
2010
Meer locaties, ook buiten Noord Holland
2010
2012
Alle huisjes voorzien van wifi
2012

Interesse in het exploiteren van Restinn?

Misschien heb jij wel een landelijk gelegen locatie met vrij uitzicht, mooie natuur, fiets- en wandelroutes en toeristische trekpleisters in de buurt? We zijn continu op zoek naar nieuwe locaties in Nederland, en ook in België en Duitsland.

Wil jij mensen gastvrij ontvangen en het buitenleven een nieuwe luxe invulling geven? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ontwikkelingsmanager.