020 - 460 9 150   Bel tijdens kantooruren of boek hier eenvoudig uw hotelhuisje online

Restinn Andijk, Noord-Holland

 

De boerderij van de familie van Zanten staat vlakbij de IJsselmeerdijk. Bij helder weer zijn de vele zeilen van de schepen die net onder de kust van het IJsselmeer varen goed te zien. Zeker wanneer er grote drie- of viermasters voorbij trekken is dit een imponerend gezicht.

Het bedrijf, een zuivere melkveehouderij met veertig koeien, is sinds 1966 in handen van Anne en Annet. Zoon Auke en schoondochter Sandra bereiden zich voor om het bedrijf voort te zetten. Om de boerderij ligt 20 hectare grond, waar de koeien van april tot november overdag op grazen. Een deel van de grond wordt gebruikt voor de tulpenteelt. Zeker in het voorjaar zijn dan de schitterendste kleuren te zien.

Om te ontdekken

Niet ver van de boerderij ligt Andijk, een echt Westfries dorp met lintbebouwing. De Gereformeerde kerk is een bezoek waard, evenals het Poldermuseum dat direct aan de Westfriese Omringdijk ligt. Op de dijk is een mooi fiets- en wandelpad naar Enkhuizen aangelegd. Deze pittoreske en gezellige stad ligt op 2 kilometer afstand van Restinn Andijk en is met het Zuiderzeemuseum en Buitenmuseum zeker een bezoek waard.

 

 

Meer over Restinn Andijk

 

tarieven

 Tarieven

 

Bent u op zoek naar een heerlijke comfortabele overnachting in Andijk? Bekijk dan hier de beschikbaarheid en actuele prijzen. In een aantal stappen kunt u vervolgens zelf een online reservering maken.

De prijzen zijn altijd inclusief een heerlijk Hollands ontbijt, schoonmaak, WIFI en bed- en badlinnen. Daarnaast betaalt u extra kosten voor toeristenbelasting (verschilt per locatie). De betalingen bij online boeken vindt plaats via iDeal, creditcard of bankoverschrijving.

Wilt u op een hele bijzondere wijze Restinn beleven? Bekijk dan hier onze huidige arrangementen en acties en maak u keuze.

 

Maaltijden

Ontbijt Bij overnachting inbegrepen
 Lunchpakket €7,50 per persoon
   
   

Overige Tarieven

Baby's tot 1 jaar gratis
Extra bed vanaf 2 jaar € 25,00 per nacht 
Huur campingbedje € 10,00 per verblijf
   
 

 

informatie

 Informatie

 

Bij aankomst op het terrein van de familie van Zanten wordt u verwelkomd en wordt de sleutel van het Restinn hotelkamerhuisje aan u overhandigd. Aarzel niet om vragen te stellen en eventuele wensen kenbaar te maken!

Goed om te weten

In - en uitchecken: U kunt tussen 14.30 uur en 19.00 uur de Restinn betrekken. Later aankomen is mogelijk maar dan graag in overleg met de familie van Zanten. Tot uiterlijk 11.00 uur kunt u uitchecken. Bij een later vertrek wordt een extra dag in rekening gebracht.

Auto en fiets: Voldoende gratis parkeergelegenheid. Fietsenstalling en oplaadpunt aanwezig.

Huisdieren: Vanwege het insleepgevaar van ziekteverwekkers door gastdieren zijn honden en andere huisdieren helaas niet toegestaan op deze locatie.

Extra service: De Restinn locatie ligt in een buitengebied. Een van de familieleden brengt u, in overleg en tegen een vergoeding, graag naar het restaurant of het feestje in de buurt. U bereikt de familie van Zanten per mail.

u-aan-het-woord

 U aan het woord

 

Hieronder vindt u reacties van mensen die Restinn Andijk onlangs bezocht hebben. Wij stellen de mening van onze gasten erg op prijs: om te weten wat er goed gaat, maar ook om te horen wat er beter kan.


chatFamilie Mars

Super locatie, met geweldige gastvrouw. Echt een aanrader!


chatMevrouw van der Heijden

Het zijn hele leuke huisjes, echt een aanrader. Ontvangst was vriendelijk en ontbijt super goed..ondanks 1 nacht......heerlijk genoten


chatJan en Annemarie Verhoef

Wij hebben enorm genoten, al was het echt herfst in Andijk.
We komen graaag nog eens terug !!!!! En dan natuurlijk de Omringdijk-route fietsen....

 

doen-en-bekijken

 Doen & Bekijken

 

De omgeving van Andijk is bij uitstek geschikt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. In de Restinn vindt u informatie over de diverse routes die u kunt nemen. Ook kunt u op de linkspagina van Restinn verschillende websites over dit onderwerp vinden. Veel plezier!

Geen zin om uw eigen fiets mee te nemen! Voor € 7,50 per dag huurt u een fiets bij de familie van Zanten. Graag vooraf reserveren! De familie van Zanten is, afhankelijk van beschikbare tijd, van harte bereid een rondleiding door hun boerenbedrijf te geven. Voor activiteiten buiten de locatie, hier een aantal tips van de familie:

Musea

Een dagje erop uit!

 

 

eten-en-drinken

 Eten & Drinken

 

Ontbijt
Na een verkwikkende nacht rust serveert de gastvrouw een uitstekend ontbijt in uw eigen hotelhuisje. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Wat wilt u nog meer?

Dranken en snacks
Naast een ruime sortering dranken is er ook een diversiteit aan snacks aanwezig voor de lekkere trek. Verder zijn in de Restinn een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig, inclusief koffiepads en theezakjes.

Uitgebreid op stap?
Vraag voor onderweg een lunchpakket! Deze kunt u daags tevoren bij de gastvrouw bestellen. Zij levert het dan met het ontbijt af.

Uit eten in de omgeving

Enkhuizen heeft een diversiteit aan restaurants en eetcafe's. Wij raden u de volgende restaurants in de nabije omgeving aan:

 

routebeschrijving

 Routebeschrijving

 

 

 

 

Adresgegevens:
Rikkert 10, 1619 AR Andijk

Routebeschrijving:
Met eigen vervoer: routeplanner
Met het openbaar vervoer: ov9292

 
 
 Beschikbaarheid en prijzen »
Weersvooruitzichten in
Noord-Holland, Andijk
video
logo recron Nederland Fietsland Westerwolde Groningen       Restinn is Kanjer van de Westfriese Omringdijk
  Nieuwsbrief

Wilt u helemaal op de hoogte blijven? De Restinn nieuwsbrief staat vol met leuke tips, voordelige arrangementen en nog veel meer. Lees hier al onze nieuwsbrieven.