05102020- Restinn Oosterleek 3
Exploiteren

Luxe overnachtingen bij jou op het erf

Heb je ruimte op je erf en lijkt het je leuk om luxe overnachtingen aan te bieden aan mensen die genieten van het buitenleven? Kijk of Restinn bij je past en ontdek snel of je in aanmerking komt als nieuwe locatie.

We verwachten van onze gastheren en gastvrouwen gevoel voor gastvrijheid, hart voor duurzaam ondernemen en natuurlijk genoeg ruimte en tijd.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Restinn zoekt enthousiaste en gastvrije ondernemers

Je hebt gevoel voor gastvrijheid
Jij bent het aanspreekpunt voor de gasten die bij jou overnachten. Je zorgt voor goed eten en drinken en houdt de hotelhuisjes piekfijn in orde.

Jouw hart klopt voor duurzaam ondernemen
Gasten van Restinn genieten graag van het buitenleven, op een duurzame manier. Het zijn eigentijdse avonturiers met het groene hart op de juiste plaats. Daarom plaatsen we het liefst Restinns bij bedrijven of particulieren die laten zien dat ze werken aan duurzaamheid.

Je hebt de ruimte
Onze luxe hotelhuisjes vragen per huisje een oppervlakte van 200 m2. We plaatsen maximaal 10 Restinns per locatie; liefst in een aantrekkelijke recreatieve omgeving. Daarnaast vraagt het ontvangen van gasten natuurlijk ruimte in je agenda.

Dit krijg je als je samenwerkt met Restinn
Als jij locatie van onze luxe vrijstaande hotelhuisjes wordt, krijg je daar heel wat voor terug. Extra inkomsten natuurlijk, maar belangrijker nog is de afwisseling en levendigheid op je erf. En ben je ondernemer, dan is het een aantrekkelijke verbreding van je werkzaamheden. 

Verbreding van je bedrijf
Ondernemers op het land hebben hart voor vernieuwing en verbreding. Wij moeten bijvoorbeeld de eerste agrariër nog tegenkomen die het niet leuk vindt om zich te verdiepen in nieuwe mogelijkheden voor zijn of haar bedrijf. Soms omdat het moet, maar vaak ook gewoon omdat het kan.

Extra inkomsten voor jou
Met het oog op de toekomst kan het aanbieden van overnachtingen een goede keuze zijn. Je gebruikt beschikbaar terrein op een nieuwe manier en voegt een stabiele bron van inkomsten toe. Want de vakantie in eigen land is terug van weggeweest.

Nog meer leven op je erf
Als je enthousiast bent over de plek waar je leeft, wil je dat enthousiasme delen. Hoe leuk is het om andere genieters van het buitenleven op jouw plek te ontvangen, en ze in te wijden in de schoonheid en mogelijkheden van de omgeving waar jij van houdt!

Wij financieren de plaatsing
Als het klikt tussen Restinn en jou (we kijken naar de geschiktheid van zowel de kandidaat als de locatie), spreken we af hoeveel huisjes er geplaatst kunnen worden. Wij zorgen voor financiering van de huisjes. Voor de vergunningsaanvraag ben je zelf verantwoordelijk. Daarover praten we je graag bij.

Neem contact op

Telefonisch via 020 460 9150, via mail naar info@restinn.nl of via het onderstaande formulier. En maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.