het-ontstaan
Annulering

Annulering

Heb je een rechtstreekse reservering gemaakt bij Restinn dan gelden de volgende gunstige annuleringsvoorwaarden:

Individueel

Annuleren tot 48 uur (2 dagen) van tevoren is kosteloos. Hiervoor houden wij als aankomsttijd 14.30 uur aan. Bijvoorbeeld: heb je gereserveerd voor aankomst op 6 juli dan mag je tot 4 juli 14.30 uur nog kosteloos bij ons annuleren of je reservering verplaatsen.

Een annulering geldt slechts als annulering wanneer deze telefonisch dan wel per e-mail is gedaan en als de annulering is bevestigd door de betreffende Restinn-locatie.

Heb je rechtstreeks bij de locatie gereserveerd dan geldt dat bij annulering tot 24 uur 50% in rekening wordt gebracht en na 24 uur wordt dit 100%.

Deze gunstige annuleringsvoorwaarden gelden niet bij een boeking geplaatst via een derde partij. Je dient in dat geval contact op te nemen met de organisatie waar je de boeking geplaatst hebt.

Groepsreserveringen

Groepsreserveringen zijn reserveringen vanaf 4 hotelhuisjes.

1. Bij annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan Restinn te betalen.

2. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de gast gehouden 15% van de reserve­ringswaarde aan Restinn te betalen.

3. Bij annulering meer dan 1 maand voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 35% van de reserve­ringswaarde aan Restinn te betalen.

4. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 60% van de reserve­ringswaarde aan Restinn te betalen.

5. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 85% van de reserve­ringswaarde aan Restinn te betalen.

6. Bij annulering 7 dagen of minder voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 100% van de reserve­ringswaarde aan Restinn te betalen.

Reserveringswaarde betreft de totaal reservering inclusief overnachtingen, ontbijt, lunches, diners, breaks of andersoortig geoffreerd en bevestigde diensten vanuit Restinn verzorgd.

No Show

Ingeval van no-show is de gast in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te betalen.