020 - 460 9 150   Bel tijdens kantooruren of boek hier eenvoudig uw hotelhuisje online

Restinn Rijsbergen, Noord-Brabant

 

In het prachtige landgoed "De Baronie" kunt u bij Restinn Rijsbergen heerlijk overnachten in de luxe hotelhuisjes. Naast dit landgoed zijn eveneens de Buiten Bij en Bizzy al gesitueerd. De omgeving creëert ontmoetingen met platteland, weelderige grasvelden, kleurrijke veldbloemen, bruisende steden en kleine dorpjes met een bries van het verleden.

De locatie Rijsbergen, die gelegen is in het BuitenGoed, is de uitvalsbasis om diverse fiets en wandelroutes te maken. Tevens kunt u de bruisende stad Breda en de Vlaamse stad Antwerpen ontdekken, maar ook dichterbij komen bij de oorsprong van de beroemdste Nederlandse schilder Vincent van Gogh.

Restinn Rijsbergen wordt geëxploiteerd door Wim en Joke Jochems. Van oorsprong runde zij een gemengde boerderij, maar hebben zich nu gericht op de recreatie. Zij zullen er voor zorgen dat u heerlijk kunt genieten en vertellen u graag meer over Rijsbergen en haar bijzondere plekjes!

 

 

Meer over Restinn Rijsbergen

 

tarieven

 Tarieven

Bent u op zoek naar een heerlijke comfortabele overnachting bij Restinn Rijsbergen? Bekijk dan hier de beschikbaarheid en actuele prijzen. In een aantal stappen kunt u vervolgens zelf een online reservering maken.

De prijzen zijn altijd inclusief een heerlijk Hollands ontbijt, schoonmaak en bed- en badlinnen. Daarnaast betaalt u extra kosten voor toeristenbelasting (verschilt per locatie). De betalingen bij online boeken vindt plaats via iDeal, creditcard of bankoverschrijving.

Maaltijden

Ontbijt Bij overnachting inbegrepen
   
Lunchpakket € 7,50 per persoon

Overige Tarieven

Baby's tot 1 jaar gratis
Kinderen van 1 tot 3 jaar € 15,00 per nacht (excl. bedje)
Kinderen van 3 tot 13 jaar € 25 per nacht (extra bed)
Huur campingbedje € 7,50 per verblijf
   

 

informatie

 Informatie

Bij aankomst op het terrein van de Familie Jochems wordt u verwelkomd en de sleutel van het Restinn hotelkamerhuisje aan u overhandigd. Aarzel niet om vragen te stellen en eventuele wensen kenbaar te maken. 

Om Restinn Rijsbergen goed te vinden moet u het parkeerterrein van Bizzy opdraaien. 

Goed om te weten

In - en uitchecken: U kunt tussen 14.30 uur en 19.00 uur uw Restinn betrekken en uiterlijk om 11.00 uur uitchecken. Bij een later vertrek wordt een extra dag in rekening gebracht.

Huisdieren: Op deze locatie zijn huisdieren niet welkom 

Fietsverhuur: U kunt op locatie fietsen huren

 

u-aan-het-woord

 U aan het woord

Wij stellen de mening van onze gasten erg op prijs: om te weten wat er goed gaat, maar ook om te horen wat er beter kan.


chatAnoniem

Het vrijstaand gelegen huisje is ideaal! Zoveel beter en meer privacy dan een gewone hotelkamer!

 

doen-en-bekijken

 Doen & Bekijken

Vanuit uw Restinn is er een diversiteit aan bewegwijzerde fiets- en wandelroutes.

Musea

Een dagje erop uit!

eten-en-drinken

 Eten & Drinken

Ontbijt
Na een verkwikkende nacht rust serveren Wim en Joke  een uitstekend ontbijt bij uw eigen hotelhuisje.

Dining-inn
's Avonds heerlijk ontspannen zonder eruit te hoeven voor een warme maaltijd:
Wim en Joke verzorgen de warme maaltijd graag voor u. Neem lekker plaats en laat u verrassen. U kunt uw aanvraag vooraf of op de dag van aankomst telefonisch 020-4609150 doorgeven.

Eventuele aanvullende (dieet) wensen of vegetarische gerechten kunt u uiteraard met de gastvrouw bespreken.

Dranken en snacks
Naast een ruime sortering dranken is er ook een diversiteit aan snacks aanwezig voor de lekkere trek. Verder zijn in de Restinn een Senseo koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig, inclusief koffiepads en theezakjes.

Uitgebreid op stap?
Vraag voor onderweg een lunchpakket! Deze kunt u daags tevoren bij de gastvrouw bestellen. Zij levert het dan met het ontbijt af.

Uit eten in de omgeving
Wij raden u de volgende restaurants in de omgeving aan:

routebeschrijving

 Routebeschrijving

 

 

 

 

Adresgegevens:

Oekelsestraat 2a , 4891 PG Rijsbergen

Routebeschrijving:
Met eigen vervoer: routeplanner
Met het openbaar vervoer: ov9292

 
 
 Beschikbaarheid en prijzen »
Weersvooruitzichten in
Noord-Brabant, Rijsbergen
video
logo vvv logo recron route.nl  Nederland Fietsland Westerwolde Groningen  westfriesland Restinn is Kanjer van de Westfriese Omringdijk
  Nieuwsbrief

Wilt u helemaal op de hoogte blijven? De Restinn nieuwsbrief staat vol met leuke tips, voordelige arrangementen en nog veel meer. Lees hier al onze nieuwsbrieven.