020 - 460 9 150   Bel tijdens kantooruren of boek hier eenvoudig uw hotelhuisje online

Restinn Emmen, Drenthe

 

Sinds 1989 zijn Jans en Hettie Manting de trotse eigenaar van kampeerboerderij en camping 't Witte Zand. De naam ontleent zich aan de zandverstuiving twittezand. Van een kleinschalige camping hebben Jans en Hettie, samen met hun 3 zoons, deze prachtige accommodatie beetje bij beetje uitgebreid en aangepast aan de tijd.
Met de uitbreiding van 5 Restinn hotelhuisjes aan de rand van het bos, bieden zij een ideale overnachtingsplaats voor de rust-, ruimte- en natuurliefhebber. Het gastvrije onthaal van Jans en Hettie en hun enthousiasme voor de prachtige omgeving brengt u gelijk in vakantiestemming. Komt u ook?

Paardenliefhebbers opgelet! U en uw paard zijn van harte welkom. Moderne en ruime stalling en buitenweide aanwezig.

Om te ontdekken

Het dorp Emmen ligt in Zuidoost Drenthe aan de rand van de natuurgebieden de Jeneverbes en de Mepperdennen. Een schitterend gebied met bossen, heide, zandverstuivingen en pittoreske typische Drentse dorpjes.

De omgeving eens op een andere manier verkennen? Jans Manting neemt u graag mee in een rijtuig voor een heerlijke buitenrit. Dit is Drenthe op haar best!

 

Meer over Restinn Emmen

 

tarieven

 Tarieven

 

Bent u op zoek naar een heerlijke comfortabele overnachting in Emmen? Bekijk dan hier de beschikbaarheid en actuele prijzen. In een aantal stappen kunt u vervolgens zelf een online reservering maken.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en exclusief ontbijt, ontbijt kunt u extra boeken voor € 6,75 p.p. dit betaald u aan de locatie.

De prijzen zijn altijd inclusief schoonmaak en bed- en badlinnen. U betaald extra kosten voor toeristenbelasting (verschilt per locatie). De betalingen bij online boeken vindt plaats via iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Ontbijt en eventuele andere maaltijden kunnen op de locaties contant of via pin worden betaald.

Magisch Emmen

Wat langer genieten van uw verblijf in Drenthe? Jans neemt u graag mee op een van zijn prachtige rijtuigen door het prachtige, nog bijna magische landschp rondom het Drentse Emmen met bossen, de Eslanden, vennen en de pittoreske Brinkdorpen. De volgende dag nodigt hij u uit om de indrukken van de omgeving op doek te zetten in aquarel, met acrylverf of pastelkrijt.

Informeer hier naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Maaltijden

Ontbijt € 6,75 per persoon
Lunchpakket Op locatie te bestellen

Overige Tarieven

Kinderen tot 1 jaar gratis
Kinderen vanaf 1 jaar t/m 3 jaar € 15,00 per nacht
Campingbedje € 10,00 per verblijf
Extra bed vanaf 2 jaar € 25,00 per nacht 
   
   

 

informatie

 Informatie

 

Bij aankomst op het terrein van de familie Manting wordt u verwelkomd en wordt de sleutel van het hotelkamerhuisje aan u overhandigd. Aarzel niet om vragen te stellen en eventuele wensen kenbaar te maken! U bereikt de familie Manting via info@twittezand.nl

Bekijk hier de aflevering van Restinn Emmen bij het programma Hoe Leuk is Nederland van SBS6.

Goed om te weten

In - en uitchecken: U kunt tussen 14.30 uur en 19.00 uur uw Restinn betrekken en uiterlijk om 11.00 uur uitchecken. Bij een later vertrek wordt een extra dag in rekening gebracht.

Huisdieren: Op deze locatie zijn huisdieren niet welkom.

Paarden: Zeer geschikt voor paarden. Stalling, weide, voer aanwezig. Kosten in overleg. Gastheer Jans neemt u graag mee voor een buitenrit met de koets.

u-aan-het-woord

 U aan het woord

 

Hieronder vindt u reacties van mensen die Restinn Emmen onlangs bezocht hebben. Wij stellen de mening van onze gasten erg op prijs: om te weten wat er goed gaat, maar ook om te horen wat er beter kan.


chatAnoniem,

Prima ontvangst, mooie omgeving , huisje perfect geen min punt,
Leuk idee Restinn hotel huisje zo - prijs was het waard.


chatMevrouw Duchune,

Wat een luxe! Over luxe kun je verschillende interpretaties hebben. Voor mij is het natuur om je heen, rust, aandacht voor het verblijf, vriendelijkheid van de gastvrouw en gastheer, goed ontbijt, het hele concept van eigen huisje en niet alleen een hotelkamer. Ik denk dat het in de zomer helemaal geweldig is


chatFamilie Gabaas,

De Restin was bijzonder schoon en zag er zeer verzorgd uit.
Zeer vriendelijk ontvangst door de gastvrouw die ons ook in de
Restin rondleidde. De omgeving is precies wat je van Drenthe kan verwachten.

 

doen-en-bekijken

 Doen & Bekijken

 

Vanuit uw Restinn is er een diversiteit aan bewegwijzerde fiets, wandel- en ruiterroutes. In uw hotelhuisje vindt u informatie over de diverse mogelijkheden.

Drenthe is bij uitstek een provincie om actief te zijn. Er zijn veel bezienswaardigheden die herinneren aan vervlogen tijden. De bossen zijn ongekend, de dorpjes hier en daar verstild en beeldschoon. Jaarlijks brengt de TT Assen vele bezoekers naar Drenthe. 

Musea

Een dagje erop uit!

Fietsroutes

eten-en-drinken

 Eten & Drinken

 

Ontbijt
De gastvrouw serveert op bestelling een uitstekend ontbijt om in uw eigen hotelhuisje te kunnen ontbijten. Dit kunt u bij uw boeking aangeven of op de locatie.

Koffie en thee
In uw hotelhuisje is een Senseo koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig, inclusief coffeepads en theezakjes.

Uitgebreid op stap?
Vraag voor onderweg een lunchpakket! Deze kunt u daags tevoren bij de gastvrouw bestellen. Zij levert het dan met het ontbijt af.

Uit eten in de omgeving

Wij raden u de volgende restaurants in de omgeving aan:

  • Restaurant Het Tramlokaal, Mepperstraat 3 0591-2661 (loop afstand)
  • Pizzeria Trivio-Del-Villagio De Kockstraat 8, 0591-371254 (loop afstand)
  • Voor de snelle hap Snackbar De Uitspanning, Dennekampen 7, 0591-371235 (loop afstand)

 

routebeschrijving

 Routebeschrijving

 

 

 

 

Adresgegevens:
Middendorpsstraat 16, Meppen

Routebeschrijving:
Met eigen vervoer: routeplanner
Met het openbaar vervoer: ov9292

aangesloten bij planjeroute.nl
 
 
 Beschikbaarheid en prijzen »
Weersvooruitzichten in
Drenthe, Emmen
video
logo recron Nederland Fietsland Westerwolde Groningen       Restinn is Kanjer van de Westfriese Omringdijk
  Nieuwsbrief

Wilt u helemaal op de hoogte blijven? De Restinn nieuwsbrief staat vol met leuke tips, voordelige arrangementen en nog veel meer. Lees hier al onze nieuwsbrieven.